Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, March 25, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 52 Seriale turke me titra shqip


Zejnep, bota e së cilës shkatërrohet nga dera e mbyllur mbi të, është e vendosur të ndërmarrë çdo hap të nevojshëm për të marrë litarët e jetës së saj. Mehdiu, i cili është mbytur në pendimin e tij, ka frikë të mos jetë vonë për gjithçka. Ndarja e rrugës së Zeynep dhe Mahdi jehon ndryshe tek të gjithë. Ndërsa Noeu po përpiqet të sjellë mendjet e Mahdiut në kokën e tij, Müjgan përfiton nga rasti dhe mbjell farëra shprese në zemrën e Benalit. Mbështetja më e madhe për Zeynep, e cila përpiqet të heshtë zërin e zemrës së saj, vjen nga Cemile dhe Kibrit. Edhe një herë, Sulltani hap dyert e zemrës dhe shtëpisë së tij për këdo që ka nevojë. Pasi hoqi dorë nga krenaria e tij për të pasur një shans të dytë, Mehdi bën një përpjekje të fundit për ta kthyer Zeynep në rrugën e tij. Zeynep është përsëri vetëm me një zgjedhje ku mendja, zemra, inati dhe shpresat e saj janë të përziera.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment