Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, March 25, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 55 Seriale turke me titra shqipPërballur edhe një herë me qëndrimin e vendosur të Zeynep, Mehdi fillon të mendojë se kjo shumë është e padrejtë. Ai mendon se është koha që ai të marrë një rrugë tjetër. Me kërkesën për divorc të vendosur para tij, ai bëhet edhe më ambicioz dhe merr një vendim kritik. KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment