Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, March 16, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 44 Seriale turke me titra shqipZeynep vjen në pikën e heqjes dorë nga e ardhmja e saj. Sidoqoftë, hapi i ndërmarrë nga Mahdi mbështet këmbët e Zeynep për të shkelur edhe më shumë në tokë. Disa fletore që Müjgan mendon se janë mbyllur janë hapur në një kohë që ai kurrë nuk e priste. Jeta fillon ta provojë Müjganin në vendet e tij të dobëta. Ndërsa Zeynep përgatitet të befasojë Mehdiun, ai do të ndeshet me një surprizë më të madhe. Edhe shtëpia në të cilën keni lindur vendos se kush e doni dhe me kë martoheni. ”Shtëpia Lindja juaj, e cila së shpejti do të transmetohet në TV8, është Fati juaj, fillon me pyetjen më të madhe dhe të thellë të çdo personi: a mund të ndryshojë një person fati i tij? Shtëpia në të cilën keni lindur është Fati juaj, “Edhe shtëpia në të cilën keni lindur vendos se kë doni dhe me kë martoheni. Së pari, nënat marrin pendën në dorën e tij, dhe ai fillon të shkruajë ”me skenarin që hap sekretin e fatit dhe është përshtatur nga një histori e jetës reale, ai udhëton në dhomat e padukshme të dashurisë, jetës dhe jetës familjare.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment