Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, March 12, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 40 Seriale turke me titra shqip


Ndërsa Zeynep vazhdon të fajësojë veten, ajo përballet me frikën e saj më të keqe falë Emine. Më në fund, ai mendon se po tërhiqet në një udhëkryq në marrëdhëniet e tij me Mehdiun. Ndërsa Mehdi e gjen veten gjithnjë e më të dëshpëruar, Zeynep nuk mund të fshehë stuhitë në të cilat jeton dhe kërkon një zgjidhje përfundimtare. Ndërsa Emine vazhdon të durojë atë që Faruk ka bërë, Faruk e bën atë një hap më tej. Edhe pse Emine përpiqet të luftojë me vetminë e saj, ajo përsëri lëndon të dashurit e saj.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment