Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, March 16, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 41 Seriale turke me titra shqip
Ndërsa Zeynep vazhdon të fajësojë veten, ajo përballet me frikën e saj më të keqe falë Emine. Ndërsa Zeynep vazhdon të fajësojë veten, ajo përballet me frikën e saj më të keqe falë Emine. Më pas, ai ndjeu një ndjenjë arritjeje në rrugën e Mehdiut me fundin e tij. Ndërsa Mehdiu e gjen veten gjithnjë e më të dëshpëruar, Zeynep nuk mund ta fshehë fçrtşna brenda saj dhe kërkon një zgjidhje përfundimtare. Ndërsa Emine vazhdon të durojë atë që Faruk ka bërë, Faruk e bën atë një hap më tej. Edhe pse Emine përpiqet të luftojë vetminë e saj, ajo ende djeg të dashurit e saj.

KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment