Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, March 2, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 3 { 7-8-9 } - Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 


Duke mësuar se ai u tradhtua nga gruaja e tij Volkan dhe të gjithë miqtë e tij, Asya vendos të përballet me Volkan. Dreamndrra e Aliut për të shkuar në kamp me babanë e tij do të ndikojë në vendimin e Asya-s. ⚡ Nëse një surprizë e madhe e pret Azinë ndërsa Volkan dhe Ali janë në kamp në spital, të gjitha ekuilibrat do të prishen. 🔥

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2No comments:

Post a Comment