Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, March 12, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 4 { 10-11-12 } - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


⚡ Kur Asya kthehet në shtëpi nga vjehrra e saj, Saliha, ajo e gjen veten në një bisedë të papritur me djalin e saj Ali. 🔥 Një lajm që ata morën të nesërmen trondit Azinë dhe Vullkanin thellësisht dhe bën që Azia të marrë një vendim të ri. 👀 Ajo që ai dëshmoi në fund të këtij vendimi të ri do të jetë fillimi i një loje misterioze dhe të ashpër që do të errësojë Azinë.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2No comments:

Post a Comment