Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, March 21, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 36 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni 


Hija e një "martese të vërtetë" bie mbi ribashkimin e Serkan dhe Eda. Eda është e lumtur që edhe nëse kjo martesë është e vërtetë, Serkan e kujton atë. Pavarësisht, ata do të anulojnë martesën e tyre me Deniz, do të vazhdojnë dashurinë e tyre dhe do të kapërcejnë gjithçka dorë për dore. Dashuria e Denizit për Edën tejkalon dhe zhduket. A do ta gjejnë Eda dhe Serkan Denizin? A do të jenë të lumtur Serkan dhe Eda? class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2No comments:

Post a Comment