Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, February 8, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 30 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan do të fillojë të çuditet për Edën ndërsa përpiqet të japë kuptim për atë që ka ndodhur në atë vit që nuk e mban mend. Ayfer dhe Alex hezitojnë në zbulimin e marrëdhënies së tyre.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2


No comments:

Post a Comment