Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, February 1, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 29 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Pas aksidentit, fillojnë ditët e dhimbshme të pritjes së lajmit të mirë nga Serkan për Edën. Humbja e Serkan ka shkaktuar plagë të thella në jetën e të gjithëve. Në mungesë të tij, Eda, miqtë e Serkan dhe Aydan janë gjithashtu në kuriozitet dhe dhimbje. Duke mbështetur njëri-tjetrin, ata të dy përpiqen të ruajnë jetën e tyre private dhe të vazhdojnë punën e tyre në Arkitekturën e Artit pa ndërprerje. Më në fund, Serkan kthehet.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2


No comments:

Post a Comment