Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Friday, February 26, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 37 Seriale turke me titra shqip
Zeynep më në fund mori një vendim për veten e saj për herë të parë; Ai zgjedh të jetë i lumtur me Mehdiun. Mahdi gjithashtu mendon se është për herë të parë kaq afër lumturisë së vërtetë. Por prania e Benal mbetet një kërcënim në mes të dashurisë së tyre. Zeliha dhe Müjgan kanë plane të tjera për Benal. Zeynep dhe Mehdi; Me propozimin e Nermin, ata marrin me vete të dashurit e tyre dhe shkojnë në një muaj mjalti për disa ditë. Sidoqoftë, ky udhëtim është gjithashtu një paralajmërues i provës më të rëndësishme që ata do të japin në marrëdhëniet e tyre. Ndërsa kjo festë ishte e dobishme në shfaqjen e emocioneve të reja në zemrat e disave; Kjo do të shkaktojë plagë që është e vështirë për t'u riparuar në të tjerët. A ka shpresë edhe në mëngjesin e natës më të errët? A fillon ndonjëherë jeta atje ku mbaron? Timeshtë koha që Zeynep të mësojë përgjigjet e këtyre pyetjeve.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment