Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, February 11, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 40 Komplet I Plote Seriale turke me titra shqipI dhimbshëm nga dashuria, Nazlı mëson se Aliu është zhvendosur në një shtëpi të re dhe se ai është plotësisht i përkushtuar ndaj rasteve dhe ndihet i harruar. Ndërkohë, Aliu ka një problem krejt tjetër; ai është gjithashtu fqinji i tij i çuditshëm Ezo dhe Aliu është jashtëzakonisht i pakëndshëm me të. Nga ana tjetër, shefi i ri kirurgjikal Ferda dhe Ferman e gjejnë veten përsëri në mes të një dueli kirurgjikal. Fakti që një rast është një pacient i vjetër i Tanju i ndërlikon gjërat plotësisht. Ndërsa koha po mbaron me shpejtësi, Nazlı dhe Ali dhe Ferman plotësohen kundër Tanju. Përfundimisht, ndodhin përballjet e pritshme. Por këto do të kenë pasoja të papritura për të gjithë.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment