Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, February 3, 2021

Doğduğun Ev Kaderindir Shtëpia ime, fati im - Episodi 18 Seriale turke me titra shqip


Skena e hasur nga zyrtari i cili erdhi për të inspektuar vendin ku do të jetojë Kibrit e bën gjithçka edhe më të vështirë. Pastaj stuhia që shpërthen bëhet shumë e ashpër. Zeynep dhe Mehdi; ata nuk janë të vetëdijshëm se po ecin në një litar të hollë me sekrete që i fshehin njëri-tjetrit. Kur të zbulohen sekretet, asgjë nuk do të mbetet e njëjtë.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓


No comments:

Post a Comment