Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, February 3, 2021

Doğduğun Ev Kaderindir Shtëpia ime, fati im - Episodi 16 Seriale turke me titra shqip
Zeynep dhe Mehdi marrin një rrugë të re në marrëdhëniet e tyre. Tani ata do të marrin përgjegjësi jo vetëm për veten e tyre, por edhe për Ndeshjen. Lajmi se një person i ri do të bashkohet me familjen e tyre krijon një efekt bombe në shtëpi. Vendosja e rendit të ri nuk do të jetë aq e lehtë sa menduan.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment