Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, February 3, 2021

Doğduğun Ev Kaderindir Shtëpia ime, fati im {eps 13 - 14 - 15 } - Episodi 5 i plot Seriale turke me titra shqip


Shtëpia që keni lindur është me fat Në episodin e ri, dhënia e Kibrit në vend po dërrmon të gjithë. Mehdi po përpiqet të shpëtojë Kibrit. Ndërsa Zeynep dëshironte të bënte diçka për Kibrit, Mehdiu i tha Zeynep, "Mos shko, qëndro!" thotë Zeynep merr vendime radikale me ndikimin e përvojave të saj. Jeta nuk do të jetë më e njëjta, as për veten e tij dhe as për prindërit e tij. Mendja e Mehdiut është tek fëmijët e tij. Ndeshja është po aq e vështirë sa Mahdi. Në mënyrë që të takohen, ata duhet të kapërcejnë pengesa të ndryshme. Noeu ka disa plane për të sjellë së bashku Mehdiun dhe Zeynepin. Por hapat që ai bën e afrojnë atë me një surprizë edhe më të madhe. Zeynep dhe Mehdi janë përsëri në një udhëkryq. A do të mbizotërojë dashuria apo ndarja në fund?


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓


No comments:

Post a Comment