Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, February 20, 2021

Shtëpia ime, fati im - Doğduğun Ev Kaderindir - Episodi 33 Seriale turke me titra shqip


Ndërsa Mehdiu hap sytë, retë e errëta mbi familjen shpërndahen. Ndërsa të gjithë janë të kënaqur me këtë, Zeynep ka disa pikëpyetje në mendjen e saj. Ndërsa Mehdiu arrin të vërtetën më të madhe të jetës së tij; Atmosfera festive në shtëpi papritmas zëvendësohet me përballje të mëdha. Emine mendon se ajo dhe Faruk po e zhvillojnë lidhjen e saj fshehurazi. Por kur nuk e priste kurrë, shfaqet një pengesë e madhe. Zeynep është bllokuar mes dashurisë dhe ndërgjegjes së saj.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment