Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, February 25, 2021

I pabesë - ( Sadakatsiz ) Episodi 1 pjesa 1-2-3 - Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni 


Asya është një mjeke e suksesshme. Burri i saj Volkan është një baba i mrekullueshëm për djalin e tyre Ali. Një familje e perbere prej tre vetash, 👨‍👩‍👦, ka jetuar gjithmonë një jetë plot paqe dhe lumturi. Një marrëdhënie aq e pastër sa trëndafilat e bardhë. Në sytë e Azisë, vite martese ... Derisa Asia të shohë fijen e gjatë të verdhë të flokëve në shallin e Volkanit ... Kur Volkan fillon të vërë në dyshim Volkanin, martesa e tij dhe shtëpia që ai mendon se janë të lumtur, çdo gjurmë që ai e gjen e çon atë në rezultate krejtësisht të ndryshme. Azia është e gatshme të bëjë gjithçka që duhet për të mos qenë viktimë e kësaj historie.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2No comments:

Post a Comment