Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, January 11, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 26 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Tensioni midis Serkan dhe Edës përfundimisht shkakton një shpërthim të madh kur asnjëri prej tyre nuk e priste. Një shkëndijë bëri që tensioni midis tyre të ndizet. Ajo që do të ndodhë më pas do të bëjë që jeta e tyre të hidhet në një pikë që nuk e prisnin kurrë.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩



👉👉👉👈👈👈




No comments:

Post a Comment