Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, January 25, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 28 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Diferencat midis familjeve, nga njëra anë, përgatitjet jetëshkurtra, nga ana tjetër, krijojnë tension për Edën dhe Serkan.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2

No comments:

Post a Comment