Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, January 18, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 27 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Nga ana tjetër, Aydan dhe Ayfer janë skeptikë për këtë vendim. Ndërsa Eda dhe Serkan po mendojnë se si t'i bindin ata, Melo del me një sugjerim. Guximi i Edës edhe njëherë e befasoi zonjën Semiha. Semiha Hanım ka një plan tjetër kundër këtij vendimi të marrë nga nipi, përkundër asaj dhe kërcënimeve të saj.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2

No comments:

Post a Comment