Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 31, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 29 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Aeroplani i Serkan zhduket gjatë rrugës për në Itali për biznes. Eda shembet në tokë me veshjen e saj të dasmës. Të gjithë të mbledhur për dasmën kanë frikë dhe frikë. Isshtë e sigurt që avioni u rrëzua, por Serkan nuk është atje.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩

👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2

No comments:

Post a Comment