Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, January 25, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 28 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ata që janë në këna nuk e dekurajojnë Edën dhe Serkan. Por kjo ndryshon disa gjëra për Semiha Hanım. Ndërsa Eda dhe Serkan merren me përgatitjet e dasmës, Serkan përpiqet t'i mbajë gjërat pa ndërprerje. Aydan dhe Ayfer, të cilët dëshirojnë t'i ndihmojnë ata, fillojnë të bëjnë të vështirë për të dy me planifikuesin e dasmës.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2

No comments:

Post a Comment