Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, January 18, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 27 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda dhe Serkan menjëherë fillojnë përgatitjen për martesë. Ceremonia e pyetjes dhe nata e këna do të jetë një proces sfidues për të gjithë personazhet tanë. Koha po mbaron për ata që nuk e duan këtë partneritet.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2

No comments:

Post a Comment