Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 17, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 27 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan ishte shumë i befasuar dhe i lumtur me propozimin për martesë të Edës. Edhe pse ai e pranoi ofertën, diçka ende duhet të bëhet. Vendimi i Eda dhe Serkan për t'u martuar është përshëndetur me entuziazëm në mesin e miqve të tyre..

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
Server 1

Server 2

No comments:

Post a Comment