Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, January 11, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 26 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ata fillojnë të bëjnë lëvizje që do të thyejnë zemrat e njëri-tjetrit dhe padashur i bëjnë ata xhelozë. Ayfer dhe Aydan; Tani ai përpiqet të afrohet me shefin Aleksandër, duke u përpjekur të anashkalojmë njëri-tjetrin. Duke qenë se nuk ishte në dijeni të konkurrencës për të, Aleksandri vazhdon të jetë i barabartë nga të dy zonjat bukuroshe. Në martesën e Engin Pırıl, babai i Pırıl duket se shkakton probleme.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment