Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 10, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 26 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Seymen është gati të bëjë gjithçka që duhet për të marrë Edën. Semiha Hanım dhe Balca, të cilët bashkëpunuan fshehurazi me të në kompani, përpiqen ta ndihmojnë atë. Eda, e cila nuk është në dijeni të qëllimeve të këqija të Seymen nga njëra anë dhe Serkan, i cili nuk është në dijeni të qëllimit dashakeq të Balcës, nga ana tjetër, nuk janë të vetëdijshëm se sa janë të hapur për të bërë gabime.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment