Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 3, 2021

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 25 pjesa 1 , 2 dhe 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Festa e Vitit të Ri rezulton të jetë e pakëndshme për shkak të ndalimit të Serkan. Ndërsa Serkan kalon orët e para të vitit të ri mes mureve të sigurisë, natyrisht ka nga ata që janë të trishtuar dhe të lumtur. Semiha Hanım, e cila bëri një raport të pabazuar në lidhje me Serkan, përballet me Edën, e cila lufton të takohet me Serkan edhe për pesë minuta, dhe Serkan bën fjalimin e saj duke kërcënuar dashurinë e saj. Tani Eda është kapur mes kërcënimeve të gjyshes dhe dashurisë së saj për Serkan. Ndërkohë, një Princ i ri arab, i cili është gjithashtu një biznesmen i pasur, duket se punon me Arkitekturën e Artlife. Semshtë Semiha Hanım ajo që e prezantoi këtë princ në kompani dhe ajo ka shumë plane të tjera. Shefi Alexander fillon takimin me Ayferin për shkak të talentit të tij në gatim, duke e nxehur Ajdanin. Dëshira e tij gjithashtu që të afrohet me Aleksandrin shkakton momente argëtuese. Në martesat e freskëta të Engin dhe Pırıl, Engin shtyn kufijtë e Pırıl me qëndrimin e tij të relaksuar. Fillimi i Princit Seymen për të punuar me kompaninë shkakton tronditje në jetën e të gjithëve. Princi Seymen, Semiha Hanım, Eda dhe Serkan vijnë së bashku një mbrëmje për të festuar fillimin e tyre të punës së bashku. Kjo vakt do të çojë në një sekret të madh.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
👉👉👉👈👈👈👉👉👉👈👈👈👉👉👉👈👈👈No comments:

Post a Comment