Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 8 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Ali është i mpirë përpara incidentit në treg. Megjithatë, ka emocione të reja për të përjetuar. Nazli padashur e ndihmon, por ai ka një problem të madh në kokë; Nën mbikëqyrjen e Tanju, ai duhet të trajtojë një sulmues. Duke vepruar kështu, ai përballet me të kaluarën e tij. Në fund të ditës, atomat do të ndahen edhe një herë në spital.

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment