Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, January 7, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 10 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Aliu nuk është i kënaqur me marrjen në patologji. Nazli bën të pamundurën për ta kthyer atë në operacion. Por Ferman qëndron fort pas vendimit që ai mori dhe Adil Hodja mbetet i heshtur, duke synuar diçka tjetër. Kur familja e një pacienti i kërkon Aliut operacionin e tij, lind një mundësi për t'u kthyer në një operacion të papritur. Por mbi të gjitha, ekziston një mësim që Aliu duhet të mësojë për jetën, pa marrë parasysh se në cilin departament punon.
A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment