Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 10, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 16 Komplet I Plote Seriale turke me titra shqipPasi vallëzoi me Aliun në mbrëmjen e maturës, Nazl finally më në fund detyrohet të përballet me ndjenjat e saj për të. Por kjo është një detyrë shumë më e vështirë se sa duket për të gjithë. Ali, një kuptim për ndryshimin e qëndrimit të Nazl nuk mund të japë dhe fillon të lëkundet. Dhe kur një pretendent i papritur për Nazli del në krye të tij, ajo bëhet e padepërtueshme. Nga ana tjetër, Beliz, la Ferman sa më shpejt të jetë e mundur dhe e la atë pjesë të jetës së tij prapa ai kerkon te lere. Por ndarja nuk është aq e qetë sa mendonte Beliz. Rastet me shpejtësi Ndërsa çiftet e tjera në spital përballen me njëri-tjetrin dhe ndjenjat e tyre, Nazli bën një zgjedhje ka të bëjë Dhe Aliu, në pamundësi për të kuptuar se çfarë i ndodhi, përballet me një mundësi të tmerrshme.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓No comments:

Post a Comment