Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, January 7, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 12 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Për Nazlı-në, ka ardhur momenti i vendimit. Një delegacion i caktuar nga ministria vjen në spital për të hetuar pacientin i cili ishte intubuar gabimisht natën e urgjencës dhe shkaktoi vdekjen e tij. Përpjekjet e Adil për të mbrojtur Nazlı shpejt nuk vijnë në asgjë. Të gjithë në spital janë në grykën e topit, nga shoferi i ambulancës te mjeku kryesor. E vetmja mbrojtje që mund të shpëtojë Nazlı është në Ferman. Por kjo do të thotë të flakësh në zjarr Belizin dhe spitalin, gjendja ekonomike e të cilit sapo është përmirësuar. Ferman lufton për të bërë një zgjedhje. Coy, frika dhe frika thahen. Por përfundimisht ai do të jetë një person i papritur që i jep shpresë.
A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment