Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 7 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Ali po përpiqet të përballojë dhe të njohë emocionet e tij të reja. Tanju fillon të hetojë rastet e natës së urgjencës dhe e vendos Nazlun, i cili nuk mund të përballet me vdekjen që ai shkaktoi, në një cep. Shkëndija lë një rast të pamundur në prehrin e Ferman dhe Beliz për të marrë hak për dëbimin e tij nga spitali. Azalea vuan nga zhgënjimi pa fund. Dhe me Tanju, Kıvılcım vendos planin për të hequr qafe Aliun dhe Adilin.

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment