Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 9 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Ali më në fund gjen biçikletën që po kërkon. Por Adil nuk është aspak i nxehtë për këtë ide të biçikletës. Gjërat gjithsesi janë të komplikuara në spital; Kur u bënë dy ankesa për të, bordi i drejtorëve vendosi të takohej me një agjendë urgjente dhe tema është e ardhmja e Aliut në spital. Nga ana tjetër, Ferman ka një mundësi për të ndihmuar një pacient të vjetër dhe pacienti i Tanju përballet me një zgjedhje të vështirë. Të gjithë pendohen ndërsa konfrontimi me bordin e drejtorëve mblidhet për Ali ...

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment