Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Wednesday, January 13, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 39 Komplet I Plote Seriale turke me titra shqipDuke parë që ai e ka humbur Aliun shpejt, Nazlı i bën një ofertë të fundit dhe ata vendosin të provojnë një mënyrë të re për të shpëtuar marrëdhënien e tyre. Nga ana tjetër, një pacient gjendja e të cilit vazhdon të përkeqësohet pavarësisht nga të gjitha ndërhyrjet ngatërron Ferman dhe Ali. I detyruar të zgjedhë një shef të ri kirurgjik dhe dyshon se dikush në ekip ka bërë një gabim, Tanju fillon të shtrydh Ferman. Ndërsa e gjithë kjo po ndodh, Aliu e shtyn veten më shumë se kurrë për hir të Nazlı. Në fund të ditës, atomat ndahen përsëri në Spitalin Berhayat. Por askush nuk do të gjejë saktësisht atë që po kërkon ...


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment