Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, January 3, 2021

Mucize Doktor (Doktori i Mrekullive) – Episodi 6 i plot Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni.

Duke parë se dridhet vendi i tij, Tanju ndëshkon të gjithë ekipin dhe të gjithë janë nën vëzhgimin e urgjencës. Kur një aksident trafiku zinxhir mbizotëron kaosin urgjent, secili asistent duhet të marrë përsipër çështjen e tij. Ndërsa hekuri mbërthehet në qoshe, ai bllokohet. Ferman përpiqet të parandalojë thashethemet në spital. Në fund të gjithë kësaj ngutjeje dhe ngutje, Ali mëson diçka të re për veten e tij.

Por një aksident në aeroport e lë Aliun vonë në takimin më të rëndësishëm të jetës së tij.

Në të njëjtën kohë, bordi i drejtorëve të spitalit u mblodh, duke diskutuar nëse Aliu do të punësohej. Askush përveç drejtësisë nuk beson se dikush me autizëm mund të bëhet mjek. Dhe Aliu, duke qenë vonë me orë të tëra, me frikë, keqardhje dhe mosbesim, paraqitet para bordit të drejtorëve ...

A mund të prishen paragjykimet?

A mund të realizohen ëndrrat?


No comments:

Post a Comment