Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, January 14, 2021

Her Yerde Sen ( Kudo bashkë ) – Episodi 2 i plot Seriale turke me titra shqip

Ne kete episod do te ndiqni.


Ndërsa Selin dhe Demir përpiqen të jenë pronari i vetëm i shtëpisë, Firuze dhe Leyla i ftojnë ata për darkë për të kërkuar një zgjidhje të përbashkët. Në kompani, faza e parë e operacionit Cheetah ka filluar për të hequr Demirin. Ndërsa Bora përpiqet të bëjë paqe me Merve, Burak dhe Ferruh merren me rreziqet e llogarive të vjetra. Ngjarjet fatkeqe që i ndodhën Selinit do të prekin edhe Demirin. Pavarësisht nëse e quani fat apo jetë, gjërat më të mira që ju ndodhin shpesh fshihen pas problemeve të pazgjidhshme. Demir (Furkan Andıç) dhe Selin (Aybüke Pusat), të cilët pretendojnë të njëjtën shtëpi dhe janë kokëfortë si një dhi, duhet të jetojnë së bashku. Sikur të mos mjaftonte kjo, ngjarjet do të bëhen të pandashme kur njëra prej tyre vjen në kompaninë ku njëra punon dhe tjetra si menaxher.
No comments:

Post a Comment