Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, January 16, 2021

Doğduğun Ev Kaderindir ( Shtëpia ime, fati im ) {eps 4 - 5 - 6 } - Episodi 2 i plot Seriale turke me titra shqipNe kete episod do te ndiqni.Duke kuptuar se sa serioz është Mehdiu në ofertën e tij, Zeynep është në prag të një kthesë të re. Ndërsa mendja dhe zemra e saj po thonë gjëra krejtësisht të ndryshme, Zeynep zgjedh atë që duhet të bëjë dhe vendos të martohet me Mehdiun. Vendimi për martesë i bërë nga të dy bën një ndikim të madh në lagje. Nga ana tjetër, ndërsa Nermin planifikon të shpëtojë vajzën e saj sa më shpejt të jetë e mundur, Ekrem ka plane krejtësisht të ndryshme për Zeynep. Ekrem hedh hapat e tij me kujdes. Ndërsa Zeynep është ende duke përjetuar tronditjen e vendimit të saj, me një propozim tjetër që Zeliha i bën Sakine, Zeynep fillon të rrethohet nga të gjitha anët. Kur të vijë dita e dasmës, me praninë e zhvillimeve të papritura dhe ardhjen e mysafirëve, marrëdhëniet e Zeynep dhe Mahdi do të krijojnë plagë dhe mure të tjera që janë të vështira për t'u kapërcyer do të ndërtohen midis tyre.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

1 comment: