Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Saturday, January 16, 2021

Doğduğun Ev Kaderindir ( Shtëpia ime, fati im ) - Episodi 1 i plot Seriale turke me titra shqip
Ne kete episod do te ndiqni.


Zeynep është një studente e re për drejtësi e bllokuar mes dy jetës së saj të ndryshme dhe nënave të saj, pritjet e të cilave janë krejtësisht të ndryshme nga ajo. Nga njëra anë, ajo shtypet nga sakrificat e nënës së saj, nga ana tjetër, përpiqet të mbajë ëndrrat e nënës tjetër për të. Ndërsa përpiqej të ruante ekuilibrin midis dy palëve për vite me radhë, Zeynep vazhdon të pyesë se kush është në të vërtetë dhe cila është vajza e familjes. Kjo është pyetja e vetme për të cilën Zeynep nuk ka gjetur kurrë përgjigjen. Mehdiu është një njeri i guximshëm, vetëmohues, por i vetmuar, i cili së pari mori përgjegjësinë e familjes së tij dhe më pas atyre të lagjes së tij, me të cilët të gjithë pushojnë të sigurt. Kur ai ka fituar dashurinë e të gjithëve në këtë mënyrë, ai nuk mund të jetë i denjë për një nënë. Ekziston një zbrazëti e tillë në Mehdiun saqë ai përpiqet ta mbushë atë me hakmarrjen e babait të tij. Nëna e tij; Në mënyrë që të shpëtojë djalin e saj nga errësira në të cilën ai ra, ai vendos të martohet me dikë nga lagjja sa më shpejt të jetë e mundur. Në ditëlindjen e Zeynep, propozimi për martesë që ajo mori nga i dashuri i saj Faruk; në të vërtetë e afron atë me Mehdiun hap pas hapi. Tani është koha për të paguar sakrificat e nënës së saj. Zeynep do ta kuptojë edhe një herë se jeta nuk ka të bëjë me plane por me ata që vijnë në pushtet dhe fati i saj do ta tërheqë përsëri në shtëpinë ku ajo lindi. Ndërsa Mehdi dhe Zeynep përpiqen të shërojnë plagët e tyre së bashku, ata gjithashtu do të përpiqen të bëhen shtëpia e njëri-tjetrit.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

No comments:

Post a Comment