Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, January 14, 2021

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 18 Pjesa 2 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Pasojat e katastrofës së shkaktuar nga Erdenets në lagje do të priten me kuriozitet. Gropat do të qëndrojnë përsëri së bashku dhe do të shërojnë plagët e kësaj fatkeqësie. Shpati do të befasohet nga lëvizja surprizë e Nehir ndërsa luftonte në çdo front.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓

No comments:

Post a Comment