Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Thursday, January 14, 2021

Cukur me titra shqip (Cukur Gropa ) – Episodi 17 Pjesa 1 | Sezoni 4 | Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 

Ndërsa Koçovalit dhe Çukur ndërmarrin veprime për të shpëtuar Efsun dhe Nehir, Yamaç do të përballet me një provë të vështirë. Ajo që do të ndodhë në këto momente të frymëmarrjes do të jetë çështje kurioziteti.


KLIKO POSHT PER TE PARE EPISODIN   ↓↓↓

Na suportoni
Mundesuar nga Turkish series
Subscribe ---> https://www.youtube.com/channel/UCT7886J4dYVVqwXiM2GJJfg
Na vizitoni ne --> https://www.dublimeneshqip.xyz/
Na ndiqni --> https://www.instagram.com/serialeturke_turkishseries/
---------------> https://www.facebook.com/serialeturketurkishseriesKlikoni me posht per te pare eoisodin ⇓⇓⇓⇓No comments:

Post a Comment