Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 28, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 24 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan nuk dëgjon. Eda nuk dorëzohet. Ai shkon pas Serkanit. Duke përfituar nga mungesa e Semiha Hanım, Serkan dhe Eda, ajo shpall gjendjen e jashtëzakonshme në kompani. Në takim ai thirri të gjithë, ai tha se ai kërcënoi Alptekin Beun dhe ai gjithashtu iku jashtë vendit. Ndalesa tjetër e kësaj gruaje që është gati për të gjithë është shtëpia e Ayfer dhe Eda. Aydan u befasua nga ajo që do të bënte përballë marrëveshjes së divorcit nga Alptekin, dhe ajo mbeti me Ayfer Hanım. Ayfer krijon një plan të shpejtë për të mbrojtur Aydan dhe Seyfi nga zemërimi i nënës së tij dhe prezanton Aydan si fqinjin e tij Aysun. Eda përfundimisht gjen një mënyrë për ta bërë Serkan të dëgjojë veten e saj. Të dy bien dakord që marrëdhënia e tyre po konsumohet. Serkan dëshiron të bëjë një fillim krejt të ri me vitin e ri.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment