Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, December 8, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 21 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Ndërkohë, Serkan po kërkon një mënyrë për t'u bashkuar me fushatën që ai nuk pranoi të ishte me Edën. Nga ana tjetër, Aydan gjithashtu bën plane për të sjellë Serkan dhe Eda së bashku, por këto plane prishen aq shumë saqë edhe ai vetë bëhet i vështirë për të dalë nga biznesi.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment