Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Tuesday, December 1, 2020

Dashuria është në ajer episodi 60 Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 20 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda e di që gabimi i babait të tij nuk është përgjegjësi e Serkan; megjithatë, ai preferoi të largohej nga Eda në vend që të përballej me këtë çështje. Serkan nuk di si të mbajë një marrëdhënie dhe nuk do të jetë në gjendje të mësojë. Eda përgatit një kontratë me Serkan se si të menaxhojë marrëdhëniet e biznesit dhe nënshkruan Serkan pa lexuar. Në këtë rast, Aydan futet brenda. Ai i përfshin të dyja në projektin e ndihmës për vajzat që kanë nevojë për arsim të kryer nga shoqata. Merr masa për të sjellë dy te dashuruar krah për krah dhe për të parandaluar që ata të thyhen.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment