Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 21, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 23 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Këto përpjekje të Melos dhe Fifit u japin atyre përvoja interesante. Ndërsa po punon për një tender që kompania po përgatit, Balca vendos një kurth të poshtër për Edën. Ndërsa Eda po bën disa përgatitje për partnerin sekret të shefit të saj, ajo nuk është në dijeni se ajo në të vërtetë punon për gjyshen e saj. Si rezultati i tenderit dhe hyrja e Edës në jetën e gjyshes së saj në të njëjtën ditë; Krijon surpriza të mëdha për Serkan dhe Eda.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment