Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Sunday, December 6, 2020

Dashuria është në ajer episodi 61 - Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 21 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan dhe Eda vazhdojnë të presin njëri-tjetrin në vende të ndara. Pas pak, të dyve u mbaron shpresa dhe ngrihen. Ndërsa Eda u thotë vajzave se nuk do të besojë më në Serkan, Serkan i thotë Engin se ajo kurrë nuk do të ndalet së provuari.Të nesërmen, kur Eda shkon në punë, ajo merr një ofertë për të qenë fytyra e fushatës së kryer nga Shoqata Vajzat me një Buzëqeshje.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment