Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 28, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 24 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda nuk ra në grackën e Balcës për tenderin; Sidoqoftë, Semiha Hanım, gjyshja e partnerit sekret, prish besimin e Serkan. Serkan largohet menjëherë nga ndërmarrja, Eda vrapon pas tij dhe përpiqet t'i thotë se nuk e dinte identitetin e partnerit sekret deri në atë minutë.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment