Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 21, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 23 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Serkan thotë se Balca nuk është e interesuar për të, se ajo është thjesht një punonjëse e punës, por Eda i kupton qëllimet e vajzës. Edhe pse Serkan nuk tregon interes për vajzën, ajo është e sigurt që Balca është pas saj. Kur Serkan këmbëngul në mendimin e tij, ata bëjnë një bast. Për të kuptuar nëse Balca ka interes për Serkan, ata të dy provojnë metoda të ndryshme në mënyrën e tyre.Ndërkohë, miqtë e Edës nuk qëndrojnë duarkryq dhe shkojnë pas Balcës për të kapur një deficit.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment