Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 14, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 22 pjesa 2 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda nuk ka zgjidhje tjetër përveçse të pranojë.Ndërkohë, dikush i ri hyn në jetën e tyre, duke bërë që të gjithë të hutohen dhe të pyesin veten dhe atë që besojnë. A duhet të ndryshoni për personin që doni? Nëse e doni, a është e drejtë të detyroni personin tjetër të ndryshojë? Edhe pa dashur, Ayfer duhet të jetë me Aydan në këtë rrugë. Festimet e tyre pas fitores rezultojnë në një propozim të habitshëm martese.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment