Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 21, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 23 pjesa 1 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Në mes të dashurisë së Serkan dhe Edës, Balca bie si një bombë. Menaxheri i ri i PR-së përpiqet të mos humbasë mundësitë për t'u afruar me Serkan sepse ai mendon se Serkan do të jetë dashuria e jetës së tij. Ajo madje përpiqet të krijojë mundësi të veçanta.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment