Turkish Series brings you the latest Turkish series with Albanian and English subtitles. The series are translated by us. After the end of one premiere we bring you the next premiere. THANK YOU for following us! Please Subscribe, Like and Share as much as we can to bring you as many serials and not only.

Monday, December 28, 2020

Trokit ne deren time ( Sen Cal Kapima) Episodi 24 pjesa 3 - Seriale turke me titra shqip


Ne kete episod do te ndiqni 


Eda, gjyshja e së cilës, të cilën dëshironte ta linte në të kaluarën, ra si një bombë në mes të jetës së saj, ka pyetje në lidhje me fillimet e reja. A do të jetë në gjendje magjia e Vitit të Ri të rrethojë Serkan dhe Edën? A janë të mundshme fillimet e reja? Kur ora tregon 12 të mëngjesit, ata kontraktohen për t'i treguar njëri-tjetrit për vendimet e tyre në lidhje me marrëdhëniet e tyre.

KLIKO POSHTE PER TA PAR EPISODIN  ⇩⇩⇩⇩👉👉👉👈👈👈
No comments:

Post a Comment